Instituțiile partenere în cadrul proiectului sunt Universitatea din București, Centrul de Cercetare a Mediului și Efectuare a Studiilor de Impact și Multidimension S.R.L.

Echipa de implementare a proiectului

UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI – CCMESI

Laurentiu Rozylowicz, cercetător principal, PhD în biogeografie, Universitatea din București, director al Centrului de Cercetare a Mediului și Efectuare a Studiilor de Impact. Cercetător principal în numeroase proiecte ce vizează deplasarea animalelor, cu experiență în monitorizarea radio și tehnologii prin satelit pentru reptile, mamifere și păsări. Coautor a unui manual de conservare a biodiversității și a peste 30 de articole în publicații cu factor de impact ridicat.

Viorel Dan Popescu, cercetător principal, PhD în ecologie, University of Maine, USA. Experiență în monitorizarea mamiferelor (inclusiv urmărire prin satelit), lucrează în prezent pe managementul și conservarea carnivorelor mari din România. Autor a peste 25 de articole în publicații cu impact semnificativ.

Cristiana Maria Ciocănea și Andreea Nița sunt cercetători postdoctoralui ai Universității din București, unde și-au obținut și diplomele de doctor. Au experiență cu urmărirea păsărilor (cormoranul mic), analiza peisajului și diseminarea rezultatelor cercetării.

Marius Matache. PhD în chimie, CS III în cadrul Universității din București, coordonator activități media și comunicare în cadrul mai multor proiecte de conservare a biodiversității. Blogger cu experiență pe teme științifice.

 

MULTIDIMENSION

Florian Bodescu, PhD în ecologie, director al Multidimension (partner în proiect, IMM cu activitate în studii de biodiversitate). Experiență în tehnici spațiale aplicate în ecologie cu peste 20 programe si studi coordonate. Consultant pentru Agenția Spațială Română, responsabil proiect Demonstrarea si promovarea valorilor naturale in decizii publice  – N4D.

Athanasios Gavrilidis, PhD în geografie, cercetător postdoctoral, membru al echipei Multidimension. Experiență în monitorizarea animalelor (carnivore mari, păsări).

Cristian Moale. Cercetător în ecologie si protectia mediului in cadrul departamentului de cercetare si dezvoltare din MULTIDIMENSION SRL. Master in ecologie sistemica si managementul capitalului natural.

Costin Enache Cercetător în ecologie si protectia mediului in cadrul departamentului de cercetare si dezvoltare din MULTIDIMENSION SRL.

 

MULTIDIMENSION S.R.L.
CIF: RO18481608
Str. Ciprian Porumbescu
CP: 927205 Saveni (Romania)
Tel: 0723261739

office@multidimension.ro

Proiect finantat prin PNCDI III 2017