Serviciile de monitorizare în timp real a animalelor sălbatice necesită un efort susținut de a înlătura erorile de măsurare pe de o parte și de a avea capacitatea de a utiliza în mod unitar cunoștințele specifice fiecărei specii, cât și caracteristici de habitat care pot determina modificări în comportamentul indivizilor monitorizați. In acest sens echipa noastra a dimensionat o serie de servicii care va permit sa organizati si implementati un proiect de monitorizare al speciilor vizate cu rezultate optime atat in ceea ce priveste resursele alocate si scopul stiintific asumat.

Serviciile oferite de echipa noastra de experti se incadreaza intr-o succesiune de servicii ce permit utilizarea complementara sau selectie multipla:

A. Proiectarea studiului in functie de specia vizata (solicita oferta)

B. Calculul costurilor asociate metodei de monitorizare (solicita oferta)

C. Alegerea echipamentului optim de monitorizare (solicita oferta)

D. Servicii de furnizare echipament (solicita oferta)

E. Servicii de monitorizare specii (solicita oferta)

F. Servicii de corectie date (solicita oferta)

Serviciile furnizate de echipa MULTIDIMENSION sunt astfel organizate pentru a oferi instrumentele optime în ceea ce privește corectarea măsurătorilor directe (ex. aplicații ARGOS), cât și prin integrarea informației existente, ce permit analiza integrată a măsurătorilor cu condițiile de habitat.

In aplicatia urmatoare puteti testa algoritmul de corectie a datelor de tip ARGOS (pentru utilizatori inregistrati) 

MULTIDIMENSION S.R.L.
CIF: RO18481608
Str. Ciprian Porumbescu
CP: 927205 Saveni (Romania)
Tel: 0723261739

office@multidimension.ro

Proiect finantat prin PNCDI III 2017